Chocolade

per pagina
  • PME Electrische Chocoladesmelter
    PME Electrische Chocoladesmelter

    Smelt candy buttons en chocolade in de PME Electric Chocolate Melting Pot. Perfect voor als je bonbons wilt maken, of je marshmallows in chocolade wilt dippen. Of gebruik het voor het smelten van chocolade voor het maken van…

    € 33,50
  • Silikomart Thermometer voor Suiker of Chocolade
    Silikomart Thermometer voor Suiker of Chocolade

    Ideaal voor het maken van Fudge, Marshmallows of Lollies.

    De Thermo Choc van Silikomart is een siliconen spatel met een thermometer voor het controleren van temperatuur van gesmolten chocolade, cremes, sauzen, jams, siropen en…

    € 22,50
  • Digitale thermometer Scrapcooking
    Digitale thermometer Scrapcooking

    Need'it digitale voedselthermometer voor het maken van karamels, bitterkoekjes, tempereren van chocolade… Inclusief batterij.

    € 14,50
  • Spatel met digitale thermometer Scrapcooking
    Spatel met digitale thermometer Scrapcooking

    Voedselthermometer van Scrapcooking, kan worden gebruikt voor het maken van karamels, macarons of het temperen van chocolade.

    ∙ Temperatuurbereik: -50°C tot + 300°C.
    ∙ Schakelt automatisch uit na 10 minuten.
    ∙ De…

    € 16,50
  • Mould voor mini chocoladereepjes Scrapcooking
    Mould voor mini chocoladereepjes Scrapcooking

    Handige mould voor het maken van mini chocoladereepjes. Met chocolade of candymelts te gebruiken.

    € 11,55
  • Halve bollen mould Scrapcooking (voor het maken van chocolade Bombs)
    Halve bollen mould Scrapcooking (voor het maken van chocolade Bombs)

    LET OP: Deze moulds komen naar verwachting maandag 23/11 bij ons binnen.

    Met deze siliconen mal kun je 6 halve bollen maken. Perfect voor het maken van bijvoorbeeld chocoladeschelpen.

    ScrapCooking® heeft voor u een reeks…

    € 14,50
per pagina

Nieuwsbrief

Wil je als 1 van de eerste op de hoogte gebracht worden van (kortings)acties, workshops, nieuwe producten en/of bak- en decoreertips krijgen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2021 Roos Bakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel