Over mij

Hi, ik ben Rosan oftewel "Roos".
11 jaar geleden maakte ik voor de 1e verjaardag van mijn zoon mijn allereerste taart en daarmee was mijn liefde voor gedecoreerd gebak geboren. Kort daarna ontdekte ik op Pinterest royal icing koekjes en voelde direct een liefde voor deze koekjes. Na zelfstandig wat pogingen gedaan te hebben tot het maken van deze koekjes besloot ik een workshop te volgen. Daar leerde ik wat fijne kneepjes waarmee ik weer verder kon gaan oefenen.
Ik kreeg de smaak goed te pakken en mocht zelfs voor mijn omgeving aan de slag gaan. Van de ene bestelling rolde ik in de andere en in 2016 besloot ik Roos Bakt in te schrijven bij de Kamer van koophandel en zegde ik mijn baan als reisadviseur op om mij volledig te richten op de koekjes.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel workshops gegeven waarbij ik van Leeuwarden, naar Vlissingen, Geleen en diverse plaatsen daar tussenin afreisde. Ik heb zelfs in België en op Curaçao workshops gegeven.

Tussen alle workshops door werden er ook heel veel koekjes gebakken en gedecoreerd en mocht ik voor grote opdrachtgevers zoals Oilily, ING, Dopper, Calvin Klein, Guess en Libelle aan de slag.

Ondertussen bracht ik ook 2 boeken uit: Andere Koek (2017) en Zoveel Zoet (2020) en startte ik deze webshop. In eerste instantie alleen met de bedoeling om een plek te hebben waar ik mijn eerste boek kon verkopen maar langzaamaan voegde ik daar steeds meer producten aan toe.
Inmiddels ontwerp ik zelf koekuitstekers welke ik print met 1 van mijn 3Dprinters en hier in de webshop verkoop.

Na een aantal hele drukke jaren met volle werkdagen hakte ik eind 2021 de knoop door om geen koekjes op bestelling meer te maken. Hierdoor is er meer ruimte en vrijheid ontstaan in mijn agenda. Ik richt mij nu op het inspireren en helpen van iedereen die deze koekjes zelf wil leren maken en wil dit jaar de koekacademy met online workshops uitbreiden.

 

© 2017 - 2022 Roos Bakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel